Lepo je svoje otroke voditi v vrtec, kjer se pretaka toliko dobre energije. Iskreno občudovanje vsem, ki ste v preteklosti s svojim delom izpolnili dosežene rezultate.

Živimo v času, ko nekatere reči niso vsem samoumevne. Sklad vrtca Kurirček Logatec deluje z namenom, da izravna različna socialna okolja pri vseh aktivnostih v vrtcu. Delovanje sklada je uspešno, pričakovati pa je, da se bo zaradi splošne situacije v prihodnje zmanjšal delež doniranih sredstev. prav tako se bo povečalo pomoči potrebnih prosilcev. Verjamemo, da lahko potrebna sredstva uravnotežimo s povečanjem različnih aktivnosti, kjer bomo starši prispevali svoje delo.

Veliko je staršev, ki bi radi pomagali, pa svoje pomoči “ne znajo prav ponuditi”. Zato bi želeli znotraj posameznih skupin pridobiti kontakte (elektronski naslov in telefonsko številko) staršev, ki bi radi sodelovali pri različnih projektih.

V naši širši družbi je včasih zaznati pomanjkanje solidarnosti in iskrenega čuta za sočloveka. Prepogosto pogrešamo preproste vrednote. Verjamem, da smo lahko z dobrim delom pravi zgled za naše najmlajše.

Da bi nadaljevali dobro prakso in še naprej uresničevali zastavljene cilje, vas vabim k aktivnemu sodelovanju.

Tudi v letošnjem letu se bomo starši aktivno zavzemali za dobro počutje naših malčkov. Še naprej bomo skrbeli, da se bodo lahko vsi otroci udeleževali vseh aktivnosti v sklopu vrtca. Z dobro voljo je marsikaj mogoče!

(Skupno 302 obiskov, današnjih obiskov 1)