Začel se je mesec september in z njim novo šolsko leto. Vse enote Vrtca Kurirček Logatec so polne otroške nagajivosti, smeha. V začetku je morda pri katerem otroku, ki prvič vstopa v vrtec  opaziti  tudi nekoliko otožnosti in prestrašenosti. Vsi zaposleni se bomo potrudili, da bo vašemu malčku pri nas lepo, da se bo počutil varnega, sprejetega in zadovoljnega.

Danes je zelo pomembno, da otroke opremimo z znanji, socialnimi veščinami in ustreznim vrednotnim okvirjem, ki bogati celega človeka in vse človeštvo. Trudili se bomo otrokom ponuditi bogate, raznolike dejavnosti, vspodbudno učno okolje;  za vzpostavljanje vzdušja enakovrednosti, sodelovanja, prijateljevanja, medsebojne pomoči in podpiranja.

Delo in življenje v vrtcu temelji na igri, ki ima zelo pomembno vlogo v predšolskem obdobju, na raznovrstnih izkušnjah in aktivnem učenju, le tako razvijamo pri otroku potrebno  funkcionalno znanje.  

Pomemben nam je napredek vsakega posameznega otroka in omogočamo, da so uspešni in napredujejo v skladu s svojimi sposobnostmi.

Naš vrtec ponuja  tudi vam staršem možnost za pogovor in  podporo pri iskanju pravih poti pri uravnoteženi vzgoji vaših otrok, hkrati pa si želimo tudi vašega sodelovanja, saj bomo le skupaj vašemu otroku nudili vse, kar potrebuje na poti odraščanja in samostojnosti.

Dobrodošli v našem vrtcu!

Ravnateljica Brigita Česnik in vsi zaposleni Vrtca Kurirček Logatec