Mi tečemo, skačemo, veselo hitimo naprej,

ovire preskočimo, saj za poskočne ni mej,

včasih pa pademo, tudi to se zgodi,

otroci iz vrtca Kurirček, na koncu pa zmagamo VSI!

Tako je na prelepo jesensko dopoldne odmevalo na igrišču v Lazah, kjer smo letos pripravili Kurirčkovo olimpijado. Želeli smo si, da bi olimpijada gostujočim skupinam iz našega vrtca kar najbolj ostala v spominu.

Vse skupine smo se zbrale na igrišču vrtca, kjer smo se predstavili s svojo zastavo, zapeli Kurirčkovo himno, ob tem dvignili olimpijsko zastavo in prižgali olimpijski ogenj.

Otroci so nestrpno čakali začetek. Skupine so se pomerile v teku – krosu čez drn in strn po Planinskem polju. Vsi otroci in vzgojiteljice smo tekli kar najhitreje in v športnem duhu »važno je sodelovati« vsi zmagali. Na koncu je vsak udeleženec prejel medaljo, katere nam je izdelal eden od staršev, ki se mu še posebej zahvaljujemo. Pri sami izvedbi olimpijade so na pomagali še trije starši katerim gre zahvala za prostovoljno pomoč.

Sledilo je še sladko presenečenje in sok in kar prekmalu je prišlo slovo. Zadovoljnih obrazov in rdečih lic smo pospremili naše prijatelje na avtobuse z upanjem, da se kmalu spet vidimo!

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)